Επίδοση Βαθμολογίας B Τριμήνου

thumbnail FullSizeRender

Σας ενημερώνουμε ότι την Τετάρτη 20 Μαρτίου 2024 και ώρα 13:20 έως 14:00 θα πραγματοποιηθεί επίδοση των ελέγχων προόδου του Β’ τριμήνου για τις τάξεις Γ’, Δ’, Ε’ και ΣΤ’. Εκείνη την ημέρα δεν μπορεί να γίνει αναλυτική ενημέρωση όλων των γονέων, γι’ αυτό όσοι γονείς επιθυμούν να συζητήσουν περισσότερο με τη δασκάλα της τάξης παρακαλούμε να συνεννοηθούν και να κλείσουν ραντεβού για άλλη μέρα ενημέρωσης.

Σας ενημερώνουμε επίσης ότι την ίδια μέρα το πρωί θα λάβετε τους ελέγχους προόδου μέσω myschool στο ηλεκτρονικό σας ταχυδρομείο για να εξυπηρετηθούν οι γονείς που εκείνη την ημέρα αδυνατούν να προσέλθουν στο σχολείο.

Επίσης θα είναι διαθέσιμοι οι εκπαιδευτικοί ειδικοτήτων και οι δάσκαλοι διδακτικών αντικειμένων για όσους γονείς επιθυμούν μια σύντομη ενημέρωση.

Επειδή όλοι οι εκπαιδευτικοί θα είναι απασχολημένοι με την ενημέρωση γονέων, το ολοήμερο πρόγραμμα δεν θα λειτουργήσει εκείνη την ημέρα. Τα παιδιά θα σχολάσουν με τη λήξη του πρωινού προγράμματος στις 13:15, οι γονείς-κηδεμόνες θα τα παραλάβουν από τις εισόδους του σχολείου και έπειτα θα κατευθυνθούν στις αίθουσες διδασκαλίας για να παραλάβουν τον έλεγχο. Επισημαίνουμε ότι μετά το σχόλασμα κάθε γονέας ή κηδεμόνας έχει την ευθύνη για την εποπτεία του παιδιού του.